Báder Fogadó, Bicske

3 Vélemény
Báder Fogadó
Szent László Utca 43.
2060 Bicske
Fejér
Telefon:
(22) 261 233
Telefon:
(22) 350 727
Telefon:
(22) 261 234
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

vasárnapV
8:00 – 22:00
hétfőH
8:00 – 22:00
keddK**
8:00 – 22:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
8:00 – 22:00
csütörtökCs
8:00 – 22:00
péntekP
8:00 – 22:00
szombatSzo
8:00 – 22:00
Nyitva.
Zárásig  4 h 27 min.
4 h 27 min

Leírás

A szálloda - parkunk előnyösen fekszik az M1 Autópálya közvetlen közelében, 20 percre Budapesttől, de a természet kellős közepén! Ebben a vad romantikus környezetben, Bicske közelében, szeretnénk az Ön tartózkodását egy élménnyé varázsolni. Mi ajánlunk - Ön választ! Elismert jó konyhánk kínál Önöknek ételvariációkat és természetesen magyar specialitásokat Borpince látogatás, borkóstolóval Házi disznóölés Játék és szabadidőprogram A campingbarátokról sem feledkeztünk meg. ők is megtalálják nálunk a szórakozást, és a pihenést. Nyugalmat és kikapcsolódást keres természetes környezetben, akkor nálunk a helye! Hotel Báder az út a természet öléhez.


Idegen nyelvű leírás
Our hotel establishment is situated vert convenient directly at the highway M 1, 20 minutes away írom Budapest, but still on countryside. In this wild romantic neighbourhood of Bicske, we want to make your stay with us a special experience. a good cuisine that offers besides different dishes of course also Hungarian specialities Hungarian wines and spirits írom the best cultivation areas a visít in a wine-cellar with an original wine-tasting o traditional slaughtery fish and deer out of the own fishing and hunting ground o game and leisure time possibilities the right camping spot for camping friends.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Étel, Vendéglő, Panzió, Rendezvény, Hotel, Apartman, Utazás, Fogadó, Olcsó szálláshely, Olcsó szálláshelyek, Panziók, Szállás, Rendezvényszervezés, Szálloda, Olcsó szállás, Szállók, Szálláshely, Szállásfoglalás, Ital, Báder, Báder fogadó
Báder Fogadó a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

friss

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Semmi extrán különlegeset nem kínál a hely, a vadregényes romantika, ahogy hirdetik, szerintem több, mint túlzás. Ha Ausztriából hazafelé jövünk Bp-re és nincs már kedvünk főzni aznap, mindig ide térünk be. Barátságos hely, igenis jól főznek, forgalmas (azaz nemcsak a frissensültek frissek), ráadásul a budapestinél talán egy lehelettel olcsóbb is.
## gusztusos# népszerű# forgalmas
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Báder Vendéglő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szombaton voltunk ott párommal ebédelni, sajnos nagyot csalódtunk. Egyrészt olan hideg volt az étteremben, hogy kabátban kellett végig ülnöm az ebédet, másrészt az étel minősége is csapni való volt, ilyen vékonyra szelt, húsokat talán még az üzemi menzán sem láttam. Biztos nem fogok többet betérni ide.

francoie
jókai bableves

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vajon miért is szeretek a Báder étterembe menni? Igazából a jókai bableves miatt. Ott ettem életemben először a legfinomabb jókai bablevest. 10-szer ha nem többször mentem be a jókai bableves miatt. A jókai bableves kitűnő a Báderben. Még pár szép dolog a helyről. Könnyen megközelíthető. Szép helyen van. Kellemes hangulatú. Élő zene is szokott lenni. A pincérek is kedvesek. Én nagyon szeretem ezt a helyet.

Írjon véleményt a(z) Báder Fogadó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Tér 3
  2060  Bicske
 2. Bogya K. Utca 52/M.
  2060  Bicske
 3. Csabdi Út 4
  2060  Bicske
 4. Szent István Út 16.
  2060  Bicske
 5. Szent István Út 16
  2060  Bicske
 6. M1 Autópálya 38 Km.Szelv. Utca
  2060  Bicske
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete