Spar Szupermarket, Bicske

Cím:
Kossuth Tér
Irányítószám/Település:
2060 Bicske
Megye:
Fejér
Mobile:
+36 20 823 7223
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A SPAR szupermarketek választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények stb. A SPAR szupermarketek könnyű megközelíthetőségükkel, ingyenes parkolóikkal, áttekinthető eladóterükkel és magas színvonalú szolgáltatásaikkal gyors és kényelmes, kedvező árú bevásárlási lehetőséget biztosítanak.

Gazdasági információk

Adószám
10485824-2-44
TEÁOR kód
4711 - Élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem

Vélemények

1 Csillagok

2014. szeptember 29.

Tisztelt olvasók és boltvezetők. Remélem,hogy boltvetés is olvassa majd. Sajnálattal veszem napmint nap tudomásul,hogy bármilyen akció is van a Spár boltokban azt a gyöngyösi 804 szupermerketben biztosan nem lehetkapni addig mig akció van ,de erdkes módon mihelyt lejár az akció másnap megjelenik a pultokon. Az biztos,hogy nem fogy ki az árú mert előte is volt. csak az akció alatt szedik le a poltokról, Kérdem én ez nem valami számlázási trük?????????

Csite Zsolt
5 Csillagok

Áruminőség

2014. május 21.

Ajka városában működő Spar Üzlet Törzsvásárlójaként annyit mondhatok, mindenkor Kitűnő Minőséget, Bő, áruválasztékot kapok cserébe a pénzemért,ráadásul nagyon kedves, képzett személyzet áll rendelkezésemre vásárlásaim során! Nagyon Köszönöm Önöknek!

Vajda Andrásné
1 Csillagok

profiterol

2013. november 28.

Vásároltam a XI.kerület Fehérvári út 97-99.sz Spar üzletben 4 db akciós profiterolt.(XI.28-án)Az eladónő nagyon unottan összevakart valahonnan 4 db-nak látszó krémmasszát,amit belekent a műanyag dobozba....már ott legszívesebben visszaadtam volna!Otthon láttam,hogy az egyikbe még bele is van harapva!Fognyomat benne!Ráadásul olyan szalonnás volt a tészta,hogy ki tudja hány naposak voltak,de nem frissek,az biztos!Akciós,nesze neked!Az egész a kukában landolt!400Ft!Köszönöm! V. A.
Címkék: #reklamáció#undorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Agnes Tegze
1 Csillagok

akciós marha lábszár

, 2013. október 3.

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Nagyon sajnálom, hogy negatív véleményt kell írnom. Ma 10 óra körül vásároltam a Nyugati téri SPAR üzletben 2 db gyönyörűen folpackba csomagolt akciós (1490.- Ft/kg) marha lábszárat. Szemet gyönyörködtetően nézett ki. Természetesen nem bontottam ki, és szagoltam meg, mert elég furcsa lett volna. Kb. 3/4 óra múlva került kibontásra otthon. Sajnos szaga volt, és főleg az alattomos módon középre behajtogatott vastag, mócsingos, inas résznek. Le akartam fagyasztani, hát ez arra már abszolút nem volt alkalmas. Nem engedhetem meg magamnak, hogy kidobjam, visszavinni pedig messze lett volna, és a blokkot is még ott kidobtam. Régi öregek módszere szerint ecetes áztatással oldottam meg, és tetemes mennyiségű inas rész kidobásával. Nagyon inkorrekt dolognak tartom a már frissnek egyáltalán nem mondható hús megtévesztő módon történő becsomagolását, leértékelését és eladását. Visszaéltek a vevők bizalmával. Én már biztos nem veszek húst abban az üzletben, és erre felhívom a figyelmét ismerőseimnek is. Én is hibás vagyok, hogy nem gyanakodtam. Ez biztos, hogy többször velem nem fordul elő. Tisztelettel: Tegze Ágnes
Címkék: #burkolt árdrágításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lugosi Györgyné
2 Csillagok

akció

2013. július 8.

2o13.julius 6.-án a 22.sz.Spar üzletükben vásárolni szerettem volna a jelenlegi akcióban hirdetett 399,-Ft-os müanyag papucsból. A pénztárnál kiderült ,hogy az 119o,-Ft-ba kerül, melyet az üzlett vezetője tisztességes és segiteni akaró hozzáállással visszafizetett, mivel ennyiért nem kértem. Ma julius 8.-án reggel ismét lementem, ma már ki volt téve lábujközepes vietnáma papucs 499,-Ft.ért de az ott lévő sok lukacsos strandcipő melynek hátul pántja van /és az ujságban ezek vannak kitéve akciósnak / ma is 119o,-Ft.os áron kapható. Szeretném megkérdezni Önöket, mivel ez már nem előszőr fordult elő, hogy akciós időben más áron van kint az áru és pár nap mulva megjelenik de már más áron hogy lehet? Miért nem lehet tisztességesen az akciós árukat - akciós áron megkapni. Ez egyértelmüen a vásárlók becsapása. Meg kell mondanom nem én voltam akkor ott aki ezt szóvátette, hanem jó páran voltunk. Ugyan az a kedves vezetőnő minden segitsége hiába való volt, mert Ő sem értette, hogy ténylegesen ugyan az az áru ami ujságban miért van a gépben más áron. Nagyon szépen kérem Önöket válaszoljanak arra nekem ,hogyan tudnék végre akciós áron hozzájutni még szerdán estig akcióban lévő termékükre . Köszönettel Lugosi Györgyné
Címkék: #férfi papucsErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gábor7711
1 Csillagok

Akciók

2013. május 12.

Mi a bánatnak kell leakciózni valamit, ha nem tudják az emiatt megnövekedett keresletet kielégíteni? Ma háromszor kellett elautóznom a fertőszentmiklósi SPAR-ba, hogy a megszokott pékárumat meg tudjam venni. Inkább ne legyen akciós, de legyen!!!!!

szabó szabolcsné
4 Csillagok

lopás

2012. december 4.

a boldba ellopták a pontgyűjtő kártyám rögtön jeleztem is az otani bolt vezetőjének aki biztatot hogy nézzni fogják szolt a pénztárosoknak szombat vasárnap mind az örültek szinte óránként jártam le van e valami fejlemény de mindig nemleges választ kaptam hétfő reggel 8órakor hivtam is a szuper sop köszpontot és közölték hogy szombaton le is vásárolták 3 rom alkalommal is ugyan abba a boldba ahonnan ellopták amit 1gy éven keresztül gyűjtöttem 24 ezer forintot más levásárolta akkor mért is hitegedtek??és 2 alkalommal ugyan annál a pénztárosnál fizedtek a lopott kártyávan évek óta odda járok lehet úgy mondani törzsvásárló vagyok ha én elvenék valamit hívják a rendöröket s van aki képviseli a bolt tulajdonát és ha a vásárlót bent a boldba meglopják minket ki képvisel?

Piroska Gáti
1 Csillagok

Panasz

, 2012. november 18.

Váci lakos lévén,nálunk a Deákvári spárba járok vásárolni,napi szinten ezreket hagyok ott. Mai incides után a legkevesebbet fogok! Az hogy hosszú perceket kell várni arra,hogy valaki kiszolgáljon,azt még elviselem,mint ahogy a mai nap is tettem. A péztárhoz érvén szerettem volna fizetni(bankkártyával),ami a férjem nevén van ugyan,de a számla közös. Mire a pénztáros hölgy,közölte velem,hogy nem fizethetek vele. Első felháborodásom túl jutva leirta a vásárlók könyvébe a dolgot,amire gondolom választ sem fogok kapni,mivel ez önnöknél nem divat!!! Eygszerüen azóta sem fér fejembe,hogy hogy szabhatja meg egy nem hivatali szerv,azt hogy a vásárló mivel fizethet. A lényeg az lenne a kereskedelembe,hogy vásároljon a vevő és aztán fizessen,ez az üzlet!! De hogy megszabja mivel fiethetek,ez már egy kicsit nagyon durva,főleg,ami indok volt hozzá!!! Tehát ugy döntöttem,nem hagyom annyiban a dolgot,csinálunk egy kis hírverést neki. Annyira jól nem megy az üzlet,hogy ezt a spár megengedje magának,mint ezen kivül még oly sok mindent!!! Hisz még is csak önök vannak értünk,és nem fordítva!!! Lenne még mit tanulni a szakmáról,lehet arra kéne inkább több időt fordítani!! Tisztelettel a vevő!!!
Címkék: #Bankkártyával való fizetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szilvia Trencsényi
2 Csillagok

reed bull játék

, 2012. június 13.

regisztráltam 2xa játékra és egyszer sem kaptam vissza igazolást ma21ig van játék de nem tudom hogy kinek

Emmi
1 Csillagok

Szafarimánia

2012. május 20.

A Szafarimánia gyűjtőalbumot nem lehet megtölteni, mert vannak ORSZÁGOSan hiányzó matricák, melyek a 105, 106, 121 és 112 számúak. Hogy országos a hiány, azt matrica cserélő oldalakról tudom. Ezeket a matricákat már internetes oldalakon 2000,- Ft-ért (!!!!) is árulják. Nem lehetne ezekből utánnyomást készíteni??? Egyesek hozzáállása ugyanis kritikán aluli, nyerészkedésre használják ezt a játékot!
Címkék: #szafarimániaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Spar Szupermarket, Bicske részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Ii., Sárberki Ltp. 203/A
  2800  Tatabánya
 2. Vi., Szt. György U. 48.
  2800  Tatabánya
 3. Gál Ltp. 301.
  2800  Tatabánya
 4. Ságvári Endre U. 16.
  2800  Tatabánya
 5. Ságvári Endre út 45-49.
  2800  Tatabánya