SPAR Szupermarket, Bicske

134 Vélemény
SPAR Szupermarket
Kossuth U. 11-17. Sz. (Hrsz: 19)
2060 Bicske
Fejér
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 17 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
Adószám
10485824-2-44
TEÁOR kód
4711 - Élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem

Leírás

A SPAR szupermarketek választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények stb. A SPAR szupermarketek könnyű megközelíthetőségükkel, ingyenes parkolóikkal, áttekinthető eladóterükkel és magas színvonalú szolgáltatásaikkal gyors és kényelmes, kedvező árú bevásárlási lehetőséget biztosítanak.


Kulcsszavak:
Élelmiszerbolt, Élelmiszer üzletlánc, Bolti vegyes kiskereskedelem
SPAR Szupermarket a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt olvasók és boltvezetők. Remélem,hogy boltvetés is olvassa majd. Sajnálattal veszem napmint nap tudomásul,hogy bármilyen akció is van a Spár boltokban azt a gyöngyösi 804 szupermerketben biztosan nem lehetkapni addig mig akció van ,de erdkes módon mihelyt lejár az akció másnap megjelenik a pultokon. Az biztos,hogy nem fogy ki az árú mert előte is volt. csak az akció alatt szedik le a poltokról, Kérdem én ez nem valami számlázási trük?????????

Áruminőség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ajka városában működő Spar Üzlet Törzsvásárlójaként annyit mondhatok, mindenkor Kitűnő Minőséget, Bő, áruválasztékot kapok cserébe a pénzemért,ráadásul nagyon kedves, képzett személyzet áll rendelkezésemre vásárlásaim során! Nagyon Köszönöm Önöknek!

profiterol

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vásároltam a XI.kerület Fehérvári út 97-99.sz Spar üzletben 4 db akciós profiterolt.(XI.28-án)Az eladónő nagyon unottan összevakart valahonnan 4 db-nak látszó krémmasszát,amit belekent a műanyag dobozba....már ott legszívesebben visszaadtam volna!Otthon láttam,hogy az egyikbe még bele is van harapva!Fognyomat benne!Ráadásul olyan szalonnás volt a tészta,hogy ki tudja hány naposak voltak,de nem frissek,az biztos!Akciós,nesze neked!Az egész a kukában landolt!400Ft!Köszönöm! V. A.

akciós marha lábszár

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Nagyon sajnálom, hogy negatív véleményt kell írnom. Ma 10 óra körül vásároltam a Nyugati téri SPAR üzletben 2 db gyönyörűen folpackba csomagolt akciós (1490.- Ft/kg) marha lábszárat. Szemet gyönyörködtetően nézett ki. Természetesen nem bontottam ki, és szagoltam meg, mert elég furcsa lett volna. Kb. 3/4 óra múlva került kibontásra otthon. Sajnos szaga volt, és főleg az alattomos módon középre behajtogatott vastag, mócsingos, inas résznek. Le akartam fagyasztani, hát ez arra már abszolút nem volt alkalmas. Nem engedhetem meg magamnak, hogy kidobjam, visszavinni pedig messze lett volna, és a blokkot is még ott kidobtam. Régi öregek módszere szerint ecetes áztatással oldottam meg, és tetemes mennyiségű inas rész kidobásával. Nagyon inkorrekt dolognak tartom a már frissnek egyáltalán nem mondható hús megtévesztő módon történő becsomagolását, leértékelését és eladását. Visszaéltek a vevők bizalmával. Én már biztos nem veszek húst abban az üzletben, és erre felhívom a figyelmét ismerőseimnek is. Én is hibás vagyok, hogy nem gyanakodtam. Ez biztos, hogy többször velem nem fordul elő. Tisztelettel: Tegze Ágnes

akció

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2o13.julius 6.-án a 22.sz.Spar üzletükben vásárolni szerettem volna a jelenlegi akcióban hirdetett 399,-Ft-os müanyag papucsból. A pénztárnál kiderült ,hogy az 119o,-Ft-ba kerül, melyet az üzlett vezetője tisztességes és segiteni akaró hozzáállással visszafizetett, mivel ennyiért nem kértem. Ma julius 8.-án reggel ismét lementem, ma már ki volt téve lábujközepes vietnáma papucs 499,-Ft.ért de az ott lévő sok lukacsos strandcipő melynek hátul pántja van /és az ujságban ezek vannak kitéve akciósnak / ma is 119o,-Ft.os áron kapható. Szeretném megkérdezni Önöket, mivel ez már nem előszőr fordult elő, hogy akciós időben más áron van kint az áru és pár nap mulva megjelenik de már más áron hogy lehet? Miért nem lehet tisztességesen az akciós árukat - akciós áron megkapni. Ez egyértelmüen a vásárlók becsapása. Meg kell mondanom nem én voltam akkor ott aki ezt szóvátette, hanem jó páran voltunk. Ugyan az a kedves vezetőnő minden segitsége hiába való volt, mert Ő sem értette, hogy ténylegesen ugyan az az áru ami ujságban miért van a gépben más áron. Nagyon szépen kérem Önöket válaszoljanak arra nekem ,hogyan tudnék végre akciós áron hozzájutni még szerdán estig akcióban lévő termékükre . Köszönettel Lugosi Györgyné

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) SPAR Szupermarket részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot